KOKEMUKSIA
Image
"Minnalla on todella hieno kyky ja herkkyys aistia ihmisen olemus ja tuoda se näkyville parhaalla mahdollisella tavalla.

Minulla oli ollut jo pidempään ongelma nettisivujeni kanssa, ne eivät olleet enää ollenkaan minun näköiset. Minna lähestyi ammattimaisesti asiaa niin, että juuri minulle tärkeät asiat nostettiin pöydälle. En itsekään tiennyt minkä näköiset uusien sivujeni pitäisi olla, jotta ne olisivat "mun näköiset". Kun ystäväni sitten näkivät uudet sivuni, ensimmäinen lausahdus oli: "tosi hienot, ja aivan sun näköiset". Minnan kanssa työskenteleminen oli mutkatonta ja helppoa. Lisäksi valokuvaajana hänellä on taito valita kuvat, jotka tuovat kauniin ja tunnelmallisen lopputuloksen. Olen saanut paljon uusia asiakkaita sivujen kautta ja näkyvyys netissä on oikein hyvä. Minna tekee työtään sydämmellä!"

- CHRISTEL BOY
Image
"Puska Creativen tekemän hakukoneoptimoinnin myötä yritykseni nousi kahdessa kuukaudessa tuntemattomuudesta Googlen ykkössivulle.

Minnan työskentely on särmää ja ammattimaista. Hakukoneoptimoinnin vaikutus näkyy yritykseni asiakasmäärissä, joka ovat tuplaantunut viimeisen vuoden aikana. Minna tietää, mikä toimii ja se näkyy työn tuloksissa. Aikatauluissa pysytään ja kommunikaatio tapahtuu reaaliajassa. SEO-projektin jälkeen olemme yhdessä seuranneet yritykseni sijoitusta Googlessa. Sain myös ohjeet siitä, kuinka ylläpitää hyvää Google-sijoitusta. Asiakkaan näkökulmasta tuntuu mukavalta se, että palvelu ei lopu kun sivut on optimoitu, vaan Minna on kiinnostunut asiakkaidensa tyytyväisyydestä myös sen jälkeen."

– Aatos Orava
Image
"Halusimme visuaalisesti sykähdyttävät verkkosivut, jotka ovat selkeät ja päräyttävät.

Minna nappasi heti kopin ideoistamme, ja vei niitä luovilla tavoilla eteenpäin sellaiseen lopputulokseen, josta emme osanneet edes unelmoida! Puhumattakaan siitä, että olemme Googlessa melkein ensimmäisenä "sähkömoottoripyörä"-hakusanalla."

- Tomi Latva-Aro

Image
"Uskomattoman omistautunutta ja onnistunutta työtä!

Toivon että monivuotinen yhteistyö jatkuu hamaan tulevaisuuteen asti, eikä koskaan tarvitsisi käyttää toisten palveluita, joista on jäänyt kammoja. Kiitos Puska Creative!!!"

- Kaisu Kulmala
Image
"Olen kuullut monelta uudelta asiakkaalta, että he valitsivat palveluni nettisivujeni perusteella.

Minnan kohdatessa tuntee heti hänen sydämellisyytensä ja ilon, siksi hänen kanssaan on myös helppo työskennellä. Kun kerroin minkälaista tunnelmaa haen sivuilleni ja mitkä ovat mielestäni tärkeitä asioita, jollakin ihmeellisellä tavalla Minna tavoitti juuri sen fiiliksen ja visuaalisen ilmeen sivuille, vaikka en itsekään tarkalleen tiennyt mitä hain. Minusta tuntui, että nettisivu-projekti oli Minnalle yhtä tärkeä kuin minulle, ja näin luotin häneen täydellisesti. Usean läheiseni ensimmäinen kommentti sivuista oli: "ihanat ja just sun näköiset". Lisäksi moni on sanonut sivuiltani välittyvän hyvä energia. Taianomaista!"

-Riikka Laakso
Image
"Heti alkumetreistä ja ensimmäisistä luonnosehdotuksista saakka tuli luottavainen tunne, että nyt on syntymässä hyvää jälkeä.

Minna pystyi välittämään juuri oikeanlaisen tunnelman. Uusi ilme nettisivuillani ja uutiskirjeissä on nyt toiveideni mukainen: selkeä, levollinen, samalla rehevä ja runsas. Minna kuunteli toiveeni, työ eteni hyvässä yhteistyössä ja kommunikoiden."

- NINA HOKKANEN
Image
"Olen todella tarkka visuaalisesta ulkonäöstä ja visiostani, mutta Minna ymmärsi täysin ideani.

Vaikka jännitinkin alkuun pikkutarkuuttani sivujen yksityiskohtien suhteen, Minna ei koskaan menettänyt malttia suhteeni ja aina positiivisin mielin teki kaiken. Palaute sivuista on ollut todella positiivista ja asiakaskyselyt ovat kasvaneet huomattavasti. Sivujen lopputulos ylitti kaikki odotukseni. Voin lämpimästi suositella Minnan laadukasta työn jälkeä."

- Aino Ruoho
Image
"Minna tekee kaikkensa varmistaakseen, että kaikki on täydellistä.

Uudet verkkosivumme ovat todella kauniit ja olemme saaneet niin paljon kehuja uusista sivuistamme, että olemme jo seonneet laskuissa. Moni asiakkaamme on kertonut valinneensa meidät sivujemme vuoksi. Minnan upeat valokuvat viimeistelivät erittäin ammattimaisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston. Suosittelemme lämpimästi Minnan palveluita, en löydä yhtäkään moitteen sanaa hänen tietotaidosta ja nettisivujen suunnittelusta."

- JUNE WOLFE